ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πασχαλινό κονσέρτο στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου Πασχαλινό κονσέρτο στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2019, 23:34
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το  Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 στο Πνευματικό Κέντρο θα γίνει το πασχαλινό κονσέρτο, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Δηλώσεις για το κονσέρτο έκαναν ο πρόεδρος του Πνευματικού Κώστας Γκόγκος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι «αν κάποια είδη μουσικής έχουν και έναν εμπορικό χαρακτήρα και υπάρχουν επιλογές για τους πολίτες, στην κλασική μουσική χρειάζεται η παρέμβαση, οργάνωση  και το κόστος από το Πνευματικό Κέντρο».

Επίσης, μίλησαν η διευθύντρια του Ωδείου Χρυσούλα Μαρούλη και ο διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Γεώργιος Χλίτσιος, καθώς και καλλιτέχνες του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Οι Νέοι της Όπερας».

Το Σάββατο, θα ακουστεί το Ρέκβιεμ, Κ 626 του Μότσαρτ. Συμμετέχουν

Συμμετέχουν σολίστ από το πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Οι Νέοι της Όπερας», με τη στήριξη του Ιδρύματος Ι. Σ. Λάτση: Μαρία Αλεξάνδρου, υψίφωνος, Ιουλία Σπανού, μεσόφωνος, Χρυσόστομος Καλογριδάκης, τενόρος, Γιώργος Παπαδημητρίου, βαθύφωνος.

Διδασκαλία: Βαγγέλης Χατζησίμος και Μιχάλης Παπαπέτρου

Η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Κωνσταντινίδου και η  Συμφωνική Ορχήστρα Πνευματικού Κέντρου υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Χλίτσιου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back