ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: «Ξέρουν στη ΝΔ ότι κινδυνεύουν μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τον Ν. Ανδρουλάκη»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: «Ξέρουν στη ΝΔ ότι κινδυνεύουν μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τον Ν. Ανδρουλάκη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2024, 13:45
ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, παρουσία των βουλευτών Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη και Ιωαννίνων, Γιάννη Τσίμαρη.

Ο Βασίλης Γαρδίκος, γραμματέας της νομαρχιακής Ιωαννίνων, παρουσίασε τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό για τις ευρωεκλογές.

Παρούσες ήταν και οι υποψήφιες για την ευρωβουλή, Κατερίνα Ρίζου και Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Μεταξύ άλλων, το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων αναφέρει ότι τα ίδια συστήματα εξουσίας, « ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, έχουν επιλέξει ως βολικό αντίπαλο του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ τον κ. Κασσελάκη, θα τα καταφέρουμε ξανά» και ότι «ξέρουν πολύ καλά στη Ν.Δ ότι μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη κινδυνεύουν».

Όσο για το δίλημμα των Ευρωεκλογών, η νομαρχιακή το τοποθετεί ως εξής: «Θέλουμε σοβαρή, προοδευτική, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των πολιτών ή θέλουμε αντιπολίτευση που στηρίζεται στο lifestyle;

Θέλουμε Ευρώπη και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου επικρατούν οι συντηρητικές δυνάμεις ή θέλουμε Ευρωκοινοβούλιο με ενισχυμένη τη δύναμη των Δημοκρατών Σοσιαλιστών που στηρίζουν το κράτος Δικαίου και την Αλληλεγγύη;».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back