Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC στην Α1: Το σχέδιο

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC στην Α1: Το σχέδιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2019, 21:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC αποδέχθηκε την πρόκληση της Α1, έστω και αν στον προγραμματισμό του ο στόχος ήταν κάπως πιο μεταγενέστερος. «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε τη χρονιά που τέλειωσε, γιατί θυμίζω, ξεκινήσαμε για να σωθούμε και φτάσαμε στο μπαράζ ανόδου. Στο τέλος δικαιωθήκαμε όμως και αποδεχόμαστε τώρα τη θέση της πρώτης επιλαχούσας ομάδας» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μάστακας.

Τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι βασικοί, αλλά και μικρότεροι χορηγοί-συμπαραστάτες της ομάδας, δεν θα ήταν δυνατή αυτή η εξέλιξη.

Όσο για τους στόχους, είπε ότι «φέτος, θα παλέψουμε για να σωθούμε, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου». Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης, υπενθύμισε ότι η ομάδα είναι η πρώτη που «πατάει έδαφος» Α1 και ζήτησε αντιμετώπιση της ομάδας με σεβασμό και όχι «καταδίκες» στο πρώτο κακό αποτέλεσμα: «Εγώ ξέρω πού πηγαίνουμε και πόσο δύσκολο θα είναι όλο αυτό, αλλά έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου, αυτές που είχα και αυτές που ήρθαν ή έρχονται» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πλην όμως του πανηγυρικού χαρακτήρα της συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκαν και αρκετές λεπτομέρειες του σχεδιασμού, παρότι αναγνωρίστηκε ότι, λόγω της καθυστέρησης της ανακοίνωσης από την ΕΟΚ, τα πλάνα άλλαξαν στην πορεία.

Προσεχώς, θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Ο κ. Μάστακας τόνισε ότι το νέο κλειστό έχει δυναμικότητα 480 θέσεων και ότι λείπει ένα γήπεδο 1.500-2.000 θέσεων.

Πρόσθεσε ακόμα ότι υπάρχει το πλάνο δημιουργίας ενός προπονητηρίου, σε ορίζοντα δύο ετών και συνεργασία με τον επιχειρηματία Σ. Παπαδόπουλο και είπε ότι αυτή είναι η βάση για κάθε ομάδα που θέλει να έχει συνέχεια και να κάνει πράγματα.

Ο ΠΑΣ θα φέρει μια ή δύο ξένες παίκτριες, παρότι αρχικά ο σχεδιασμός ήταν να αποτελείται η ομάδα μόνο από Ελληνίδες. «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, θέλουμε να στηρίξουμε τα κορίτσια μας και πιστεύουμε στο ταλέντο τους και τη σκληρή δουλειά. Θα περάσουμε μια ωραία χρονιά» είπε, εν τέλει.

Η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου πρόσθεσε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα της ομάδας, στην Α1. Υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο».

Παρούσες ήταν και οι νέες παίκτριες του ΠΑΣ WBC: Ιωάννα Αρτεμισίου, Αναστασία Τζήμου, Μαρία Κατσαμούρη, Θάλεια Κανέλλου, Ιωάννα Τραγουστή.


Την ομάδα συγχαίρει η  Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, αναφέροντας ότι «θα σταθούμε αρωγοί και στη νέα προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, όπως και στην προσπάθεια όλων των ομάδων του τοπικού μπάσκετ, για περαιτέρω άνοδο του αθλήματος στην πόλη μας».

Στο κλειστό έχουν ξεκινήσει εργασίες με στόχο την ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς όσους-ες χρησιμοποιούν το γήπεδο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back