ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC και City of Leeds BC συνεργάζονται

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC και City of Leeds BC συνεργάζονται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/04/2019, 13:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΣ μπορεί βασικά να ασχολείται με το μπαράζ της 12ης Μαΐου στην Πάτρα, στο μεταξύ όμως συνεχίζει να επεκτείνει τη δράση και τις συνεργασίες του σε διοικητικό επίπεδο. Μετά τη συνεργασία με τον Ηρακλή Ιωαννίνων στο βόλεϊ, ο πρόεδρος του ΠΑΣ WBC και ο διευθυντής City of Leeds Basketball movement και head coach του Leeds Beckett University Basketball program Ματ Νιούμπι, υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας.

Ο κ. Νιούμπι βρέθηκε στα Γιάννενα πριν από λίγες εβδομάδες και είδε από κοντά την ομάδα, συνομίλησε με διοίκηση, προπονητές και παίκτριες και είδε τον ΠΑΣ στο γήπεδο.

Η συμφωνία μεταξύ άλλων προβλέπει ρπιλογή και διαχείριση ταλέντων που ανήκουν στο δυναμικό των συμβαλλόμενων φορέων και την επίτευξη του ανώτερου δυνατού επιπέδου προπόνησης και ανταγωνιστικών συνθηκών των αθλητριών, ευκαιρίες ανάπτυξης στην προπονητική, καθώς και, μελλοντικά, περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στις ακαδημίες και στη διοργάνωση καμπ.

Σε επίπεδο διετίας, οι δύο πλευρές θα αναπτύξουν πρόγραμμα ανταλλαγής παικτριών και των προπονητών, ενώ η συμφωνία προβλέπει την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας, με ανίχνευση των δυνατοτήτων διοργάνωσης προγραμμάτων προετοιμασίας του ΠΑΣ στο Λιντς, το συνδυασμό αθλητικής και πανεπιστημιακής δραστηριότητας, αλλά και την αναζήτηση παικτριών, σε επαγγελματικό επίπεδο, για να ενταχθούν στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Εκτός όσων προαναφέρθηκαν, η συμφωνία περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο μπάσκετ καμπ του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου στην Αγγλία, το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και την «ανταλλαγή» παικτριών στα καλοκαιρινά καμπ των δύο συμβαλλόμενων πλευρών.

Κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, ο κ. Νιούμπι τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Είδα πώς αναπτύσσεται το σχέδιο και ήταν εξαιρετικό το γεγονός ότι συνδυάστηκε το ταξίδι μου με μια πολύ μεγάλη και ιστορική νίκη της ομάδας».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3