ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ-Παναιτωλικός: Νυν υπέρ πάντων…

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ-Παναιτωλικός: Νυν υπέρ πάντων…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2024, 18:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, για τα playouts της σούπερ λίγκας αύριο Σάββατο, έχει χαρακτηριστικά «παιχνιδιού χωρίς αύριο», αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην νίκης θα σημάνει και τον μη αναστρέψιμο υποβιβασμό του ΠΑΣ. Ακόμα και με νίκη, ο ΠΑΣ θα πρέπει να μη χάσει ματς και να ελπίζει σε απώλειες των αντιπάλων του, καθώς είναι τελευταίος, 4 βαθμούς πίσω από τον Βόλο.

Γι αυτό και η ομάδα καλεί σε «πανστρατιά», στην οποία ανταποκρίθηκαν οι τοπικές αρχές με γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση.

Εκεί, βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και ο δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Ο τελευταίος, με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα: «Φορέστε τα χρώματα της ομάδας μας, φέρτε τις σημαίες σας και τις φωνές σας και ας δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα υποστήριξης που θα δώσει ώθηση στους παίκτες μας. Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τη νίκη και να κάνουμε την πόλη μας περήφανη. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να μείνει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια από την πρώτη του συμμετοχή σε αυτή».

Στο μεταξύ, ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους του Παναιτωλικού, καθώς η αστυνομία εξέδωσε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

 



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back