ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-3: Πάλι κάτω από τη βάση...

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-3: Πάλι κάτω από τη βάση...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2023, 01:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλο ένα ματς πέρασε χωρίς βαθμούς για τον ΠΑΣ, που ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από τον Ολυμπιακό με 0-3.

Καταρχάς, το ματς ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση, καθώς η λίγκα ζήτησε να κατέβει πανό που είχαν αναρτήσει οπαδοί του ΠΑΣ, σχετικά με την εγκληματική επίθεση που είχε δεχθεί εις εξ αυτών πριν από μερικούς μήνες, από αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να αμύνεται σθεναρά και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρει διόδους με μπαλιές στο χώρο και επινοήσεις του Φορτούνη.

Το 0-1 έγινε στο 17: Ορτέγκα «μάζεμα» της μπάλας στα αριστερά, πάσα στον Ποντένσε, σουτ χωρίς φόρα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, Κλέιμαν εκτός θέσης.

Ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε εκεί. Πέντε λεπτά αργότερα εξέθεσε ξανά τον Κλέιμαν με τον ίδιο περίπου τρόπο, λίγο πιο δεξιά αυτή τη φορά: 0-2.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά τραχύ συχνά, με κίτρινες κάρτες και φάσεις με ένταση.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ μπήκε λίγο καλύτερα στο γήπεδο και στο 49’ η κεφαλιά του Μπάλαν έφυγε δίπλα από το τέρμα του Πασχαλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς απειλητικοί και πολύ συχνά, όταν η μπάλα χανόταν στο κέντρο, έπρεπε να πέσουν με αυτοθυσία οι στόπερ του ΠΑΣ για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός απείλησε πιο εντατικά με τον Ντόη, αλλά ο Σορία ήταν πάνω στη γραμμή και έκοψε, ενώ στο 75’ ο Κλέιμαν αντέδρασε σωστά στη γρήγορη φάση που δημιούργησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και το σουτ του Ρόντινεϊ.

Τελικά, στο 93’ ο Ροντινέι, σε μια φάση που κατέβασε τη μπάλα από σέντρα του Καμαρά, σούταρε με το αριστερό και η μπάλα, αφού χτύπησε στον Μπακαδήμα, κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν: 3-0.


Data provided by Scoreaxis



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back