Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ με σπασμένα φρένα

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ με σπασμένα φρένα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2016, 23:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Γι αυτόν τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν στόχοι που να μην είναι εφικτοί. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέρασε και από το Αγρίνιο με 2-1, κάνοντας ανατροπή στο σκορ με έναν εκπληκτικό Μαμπούλου. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 42’ με τον Φερέιρα και ο Παναιτωλικός πήρε το πάνω χέρι, αλλά ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Μπέριου στο 31’, όταν ο σκόρερ καλυπτόταν από την άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά ο Κόντε ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, στο 59’ έριξε στο παιχνίδι τον Μαμπούλου, αλλάζοντας το σύστημα με τρεις επιθετικούς. Ο νεοεισελθών «χτύπησε» στο 69’ και στο 80’, ο ίδιος έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΣ που πλέον, είναι τρίτος στη βαθμολογία, με έναν αγώνα λιγότερο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκηςι): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (74' Λεντέσμα), Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (74' Καμαβουάκα), Μάκος, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ουάρντα (84' Μουνιός).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς (89' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Γιάκος (59' Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες (30' Κούτρης), Κοζορώνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back