Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Στραβή» πρεμιέρα

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ Γιάννινα: «Στραβή» πρεμιέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2022, 03:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με ήττα το φετινό πρωτάθλημα, 2-0 στο Φάληρο, από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε πολύ, είχε και δοκάρι, ενώ ο ΠΑΣ δεν έδειξε κάτι ενδιαφέρον δημιουργικά. Στο 16’ πια, μπήκε για πρώτη φορά με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 30’ Χασάν και Παντελάκης συγκρούστηκαν και χτύπησαν στο κεφάλι. Ο παίκτης του ΠΑΣ χτύπησε πιο σοβαρά και αντικαταστάθηκε από τον Μπαγκαλιάνη.  Ο Χασάν πήγε να δει πώς είναι ο Παντελάκης, ενόσω αυτός μεταφερόταν εκτός αγωνιστικού χώρου και τον ασπάστηκε.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, εκτός από το αυτογκόλ του Μανωλά, που όμως δεν «χάρηκε» ο ΠΑΣ, καθώς ο Λιάσος ήταν οφσάιντ, όταν έβγαλε τη σέντρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές για τους γηπεδούχους. Μια από αυτές, ο Άβιλα, έβγαλε ωραία σέντρα στο 57’ και ο Βαλμπουενά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Στάικος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα βάζοντας στο παιχνίδι τους Τζίμα-Παμλίδη και στο 65’  ο ΠΑΣ απείλησε με τον Ίκερ Μπιλμπάο.

Στο 73’ ο Ραντζέλοβιτς ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας σειράς πασών που άλλαξαν οι γηπεοδούχοι, σχετικά ανενόχλητοι, στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ. Ο σέρβος εξτρέμ σούταρε συρτά και νίκησε τον Πριόρ, κάνοντας το 2-0.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, στη συνέχεια.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς (79' Μπα), Σισέ, Ανδρούτσος  (46' Άβιλα), Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά,  Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε (64' Μασούρας), Χασάν (54' Αραμπί)

 ΠΑΣ: Πρίορ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35' Μπαγκαλιάνης),  Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (79' Ριένστρα), Μορέιρα (Τζίμας  61'), Λώλης (61' Παμλίδης), Κόντε (78' Σταματελόπουλος)

(photo ΑΠΕ)



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back