ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άχρωμο, άγευστο, άοσμο...

Εικόνα του άρθρου Άχρωμο, άγευστο, άοσμο...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2016, 21:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά. Το... πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΣ δεν ήρθε.Το ματς στο σύνολό του ήταν κάκιστο, με ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά και γενικώς, στατική αντιμετώπιση και απο τις δύο ομάδες που φανερά έκαναν συντήρηση και προσπαθούσαν να μη δεχτούν γκολ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να μην πάθει ό,τι έπαθε και στη Λεωφόρο, δεδομένων των απουσιών στην άμυνα οι οποίες δεν δείχνουν να καλύπτονται μέχρι στιγμής. Ο Λίλα είχε αποστολή να "καθαρίζει" μπροστά από τους αμυντικούς, χωρίς πάντως να το καταφέρνει συνέχεια και ο Ζάιρο, όταν συνήλθε κάπως, πήρε πρωτοβουλίες. Στο 3' ο Μαμπουλού νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σωτηρίου και μέχρι το ημίχρονο, αλλά ο Περιστερίδης ήταν εξαιρετικός όταν χρειάστηκε. Στο β' ο  ΠΑΣ βελτιώθηκε, είχε δύο καλές ευκαιρίες, έχασε τον επιρρεπή Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89' και ευτυχώς, ο Γιακουμάκης δεν ήταν εύστοχος στην εκπνοή.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης (70' Δώνης), Μαμπουλού, Ζάιρο (75' Βιντάλ), Κόντε (83' Φερφελής).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83' Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο (66' Στάθης), Μενδρινός (91' Ντιλαβέρ), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Οι δηλώσεις

Ο Γιάννης Πετράκης φάνηκε συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τότε μην το χάσεις" και δήλωσε ευχαριστημένος μόνο από το "μηδέν" στην άμυνα. Τόσο αυτός, όσο και ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκαν στον κακό αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Παράσχος τόνισε είναι ευχαριστημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, ειδικά γιατί επιτεύχθηκε στην έδρα του ΠΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back