πλαισιο πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση της έκπτωσης κατά 40% στα ενοίκια

Εικόνα του άρθρου Παράταση της έκπτωσης κατά 40% στα ενοίκια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2020, 18:58
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρατείνεται και για την εστίαση το μέτρο της μείωσης των ενοικίων κατά 40% για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, σύμφωνα με τη υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ο Α. Βεσυρόπουλος υπέγραψε την υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση ενοικίου 40% και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. 

Πρόκειται για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, των Μεταφορών, της Εστίασης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Σε δήλωσή του, ο υφυπουργός Οικονομικών τονίζει ότι «η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι και επιχειρήσεις, καθώς και συνολικά της δυναμικής της οικονομίας. Όπως είχαμε προαναγγείλει, το μέτρο της απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2020 θα ισχύσει για αυτές τις επιχειρήσεις, προσθέτοντας τον κλάδο της εστίασης. Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις όπου και όταν χρειάζεται, με σκοπό να στηρίξουμε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζόμενους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣΧΟΛΙΑ
Janarti
Ωραία! Με εντολή του υπουργού εκ νέου 40% έκπτωση στα ενοίκια που συμφωνήθηκαν με ιδιωτική συμφωνία μίσθωσης! Ο κ. Μητσοτάκης κάνει διευκολύνσεις βάζοντας το χέρι του στο πορτοφόλι των ιδιοκτητών !!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back