ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παράταξη Ελισάφ: Eπίσκεψη στο εργοτάξιο με αιχμές

Εικόνα του άρθρου Παράταξη Ελισάφ: Eπίσκεψη στο εργοτάξιο με αιχμές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2019, 17:57
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και μέλη της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Ελισάφ εξήρε το έργο τους και την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν και επεσήμανε ότι το εργοτάξιο αποτελεί τον κρισιμότερο βραχίονα του Δήμου. Ο επικεφαλής της παράταξης υπογράμμισε την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση και ενίσχυση του εργοταξίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι επιβεβλημένη είναι η μεταφορά του εργοταξίου σε χώρο που θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του και θα παρέχει συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. «Κάτι τέτοιο και παρά τις εξαγγελίες δεν έχει γίνει εφικτό μέχρι τώρα» αναφέρεται. Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση μεταφοράς του εργοταξίου από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Κοπάνων κοντά στα Σεισμόπληκτα, με διάφορες μελέτες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» επισημαίνει ότι «η μεταφορά και ο πλήρης εκσυγχρονισμός του εργοταξίου αποτελούν βασικές προτεραιότητες. Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα πρέπει να αποδεσμευτεί και να ευπρεπιστεί πλήρως καθώς αποτελεί μία εστία ρύπανσης δίπλα στη λίμνη».

ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Παράλληλα, η παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα ελευθεροτυπίας. Με αφορμή την ημέρα αυτή, ευχαριστεί τα τοπικά ΜΜΕ για τη συνεργασία, ενώ κάνει αναφορά και σε ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα, τα fake news.  «Οφείλουμε όλοι να μην παρασυρόμαστε αλλά να αναζητούμε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων, στοιχεία ταυτισμένα με την ελευθερία του Τύπου, έντυπου, ηλεκτρονικού και διαδικτυακού» τονίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
τζες
άσχετο, αλλά όλοι αυτοί δεξιά που διαφημίζονται; πού τα βρήκαν τα λεφτά; τουε τασ χάρισαν; τους περίσσευαν; ή σκοπεύουν να τα κάνουν απόσβεση μόλις εκλεγούν;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back