Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παράπονα στην ΚΕΔ ο ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Παράπονα στην ΚΕΔ ο ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2020, 11:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί το VAR να… ωφέλησε οριακά τον ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έκτοτε όμως η διαιτησία, σε πραγματικό χρόνο και ηλεκτρονική, προκαλεί σκεπτικισμό στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Πρώτα, ήταν η νύξη του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ ότι το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έπρεπε να μετρήσει, λόγω επιθετικού φάουλ στη μέση της φάσης. Το VAR ωστόσο δεν είδε κάτι τέτοιο και η φάση «σήκωνε» ερμηνεία. Ταυτόχρονα, η στάση του Κλάτενμπεργκ προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή της αναμέτρησης, Σιδηρόπουλου.

Αν όμως η φάση της Τούμπας είναι συζητήσιμη, η «σκαριά» του Μεγιάδο στον Πίρσμαν, στην αρχή της φάσης του γκολ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, είναι πεντακάθαρη. Ο παίκτης του ΟΦΗ διώχνει τη μπάλα στο κέντρο και ενώ η φάση έχει προχωρήσει, κλωτσάει τον Πίρσμαν. Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι και κάνει το 2-1.

Ο ΠΑΣ έχει παρέμβει στην ΚΕΔ και στον Κλάτενμπεργκ, όπως αναφέρει ο team manager Μπάμπης Καρβέλης. Δηλώνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αρχιδιαιτητή, αλλά και ότι η ομάδα «διώκεται» από τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back