ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παραλίμνια οδός: Γιατί άσφαλτος μόνο στο κεντρικό τμήμα;

Εικόνα του άρθρου Παραλίμνια οδός: Γιατί άσφαλτος μόνο στο κεντρικό τμήμα;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2023, 18:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε μια διευκρίνιση σχετική με την ασφαλτόστρωση της παραλίμνιας οδού Διον. Φιλοσόφου προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Η συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση εντάσσεται στο έργο των «παρεμβάσεων για την οδική ασφάλεια» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, η ασφαλτόστρωση έγινε στο κεντρικό τμήμα του δρόμου για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων και για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών γεγονότων που είναι προγραμματισμένα για τις επόμενες μέρες.

Για τα άλλα δύο τμήματα (δεξιά και αριστερά), όπως επισημαίνεται, ακολουθούν δύο νέες εργολαβίες που αφορούν τη διαμόρφωση της αριστερής πλευράς σε ποδηλατόδρομο και τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου με δημιουργία παρκίδων στη δεξιά πλευρά (από τη μεριά του Κάστρου).

«Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων αυτών θα γίνει και η τελική φάση της ασφαλτόστρωσης» σημειώνεται.

«Τα έργα και οι μελέτες τους έχουν συζητηθεί και ψηφιστεί από την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ως εκ τούτου η κριτική που γίνεται από μέλη του σώματος μάλλον οφείλεται σε καθαρά προεκλογικούς λόγους. Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να εκτελεί έργα και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών χωρίς να ακολουθεί όλους εκείνους που ήθελαν έναν δήμο σε πλήρη αδράνεια» επισημαίνει ο Δήμος.

ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Ο Α. Ο. Ποσειδών ανέλαβε το κόστος της ασφαλτόστρωσης;
ΔΙΚΑΙΟΣ
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ...ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ..... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back