Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πανηπειρωτικό καλεί ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Πανηπειρωτικό καλεί ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2016, 20:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ανοιχτή πρόσκληση προς τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα να εξετάσει το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ανατολής για τη χρήση του ως έδρας της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, απηύθυνε για πρώτη φορά δημόσια χθες βράδυ, ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων Σπύρος Πάικας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εν Λευκώ» του Ήπειρος tv1 o κ. Πάικας, έχοντας συμπληρώσει έναν ακριβώς χρόνο στο τιμόνι του ΠΕΑΚΙ, εξέφρασε μια προσωπική σκέψη θέλοντας να προκαλέσει μια δημόσια συζήτηση για το αν θα μπορούσε το προοριζόμενο… για Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο της Ανατολής να αξιοποιηθεί ως έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα, με τις απαραίτητες βέβαια παρεμβάσεις για το μεγάλωμα των κερκίδων και για ό,τι άλλο απαιτούν οι υποχρεώσεις μιας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας, στο επίπεδο του ΠΑΣ.

Ο κ. Πάικας δεσμεύτηκε αν η διοίκηση της ομάδας ενδιαφερθεί για το ενδεχόμενο αυτό, να βάλει ο ίδιος πλάτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ικανοποίηση του αιτήματος και έθεσε ως μοναδική βασική προϋπόθεση, να μη θιγούν οι δραστηριότητες των ερασιτεχνικών σωματείων που χρησιμοποιούν ως στέγη χώρους του Πανηπειρωτικού καθώς και η χρήση των γηπέδων μπάσκετ ή του στίβου από τους απλούς πολίτες. 

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τις επικείμενες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννενα και το τουλάχιστον ένα ματς που πρόκειται να δώσει για το Europa League στα μέσα Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ έδειξε να μη συμμερίζεται την αισιοδοξία για την βέβαιη καταλληλότητα του γηπέδου που θα κριθεί από τους ανθρώπους της UEFA και έκανε σαφές πως μόνο η τοπική ομάδα είναι σε θέση να γνωρίζει αν το γήπεδο κάνει για έναν ευρωπαϊκό αγώνα ή όχι, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονίσει πως καμία ευθύνη δεν θα φέρει για το αντίθετο, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ που ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα μεγάλο, στο διάστημα που απομένει.

του Παναγιώτη Μπούρχα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back