ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανηπειρωτική συνάντηση νοσηλευτών τον Δεκέμβριο

Εικόνα του άρθρου Πανηπειρωτική συνάντηση νοσηλευτών τον Δεκέμβριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/11/2023, 09:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανηπειρωτική συνάντηση νοσηλευτών θα γίνει στα Γιάννενα, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στην πανεπιστημιούπολη.

Η συνάντηση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας, του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου και εκπροσώπων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Νοσοκομείων της Ηπείρου.

Η επίκουρη καθηγήτρια Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ζωή Κωνσταντή αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ο βασικός στόχος αυτής της 1ης επιστημονικής συνάντησης, είναι η επιστημονική και επαγγελματική διασύνδεση των νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου. «Είναι σαφές ότι είναι κοινά τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε επίπεδο Περιφέρειας και οι πόροι είναι περιορισμένοι…» επισημαίνει.

Η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Άρτας Ηλιάνα Καϊντάση αναφέρει επίσης ότι «πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των νοσηλευτών μας σε περιφερειακό επίπεδο, καθώς και στην προώθηση και παρουσίαση του κλινικού έργου μας στην περιοχή, ενώ αποτελεί και σημαντική ευκαιρία ανάδειξης καλών πρακτικών και διάδρασης».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επιπέδου εκπαίδευσης.

Για την εγγραφή τους στη συνάντηση, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  https://www.nursingconference.gr/epirus για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back