Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το πανεπιστήμιο στη… Γιακουτία

Εικόνα του άρθρου Το πανεπιστήμιο στη… Γιακουτία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/06/2018, 17:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη διεθνή επιστημονική συνάντηση Yakutia International Science Games 2018 θα εκπροσωπηθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από το τμήμα Νηπιαγωγών.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Πλακίτση, καθηγήτρια και πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, με την ιδιότητά της και ως Προέδρου της Διεθνούς Επιστημονικής Κοινότητας ISCAR (International Society of Cultural-historical Activity Research), προσκλήθηκε ως ειδική στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών  να συμμετάσχει στη συνάντηση.   

Η Διεθνής Συνάντηση International Science Games 2018 θα λάβει χώρα κατά το διάστημα 8-15 Ιουλίου στην πόλη Γιακούτσκ της Σιβηρίας. Η διοργάνωση περιλαμβάνει Διεθνή Ολυμπιάδα Θετικών Επιστημών, Διεθνές Συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, Διεθνή Συμπόσια, Εκθέσεις, Διαγωνισμούς Ρομποτικής και Μοντελοποίησης, Σχολεία Ερευνητών και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την UNESCO, το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, τη Ρώσικη Ακαδημία Επιστημών και πολλούς άλλους διεθνείς οργανισμούς.  

Η κ. Πλακίτση θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Διεθνούς Συμποσίου για τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών, σε συνεργασία με άλλους διακεκριμένους επιστήμονες ( http://yisg.ru/event/10) και η πρυτανεία τη συγχαίρει γι αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3