ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πού γίνονται οι εμβολιασμοί

Εικόνα του άρθρου Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πού γίνονται οι εμβολιασμοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2021, 15:53
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στο Νοσοκομείο Άρτας και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας μπορούν να εμβολιάζονται οι φοιτητές και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ενόψει της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους (4 Οκτωβρίου) αποκλειστικά με διά ζώσης εκπαιδευτικές διαδικασίες μαθημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει συμφωνήσει με τα τρία αυτά νοσοκομεία για τους εμβολιασμούς.

Συγκεκριμένα:

-Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου έχει προβλεφθεί ειδική γραμμή εμβολιασμού για τα μέλη του Πανεπιστημίου, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/.

-Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Άρτας μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/ ή  στο τηλ. 2681361126.

-Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/.

Γίνεται γνωστό ότι και στα τρία Νοσοκομεία υπάρχει διαθεσιμότητα εμβολίων και ο προγραμματισμός γίνεται άμεσα.

«Καλούνται όλοι οι φοιτητές και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που δεν έχουν εμβολιασθεί μέχρι σήμερα να φροντίσουν για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό τους και τους συμφοιτητές τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ομαλή εξέλιξη των σπουδών τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3