ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καλωσορίζει τους πρωτοετείς

Εικόνα του άρθρου Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καλωσορίζει τους πρωτοετείς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2024, 11:23
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 16.00 το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα υποδεχθεί τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες των τμημάτων των Ιωαννίνων, στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας», στην πανεπιστημιούπολη.

Στην τελετή θα παραβρεθεί και η φοιτήτρια της Ιατρικής Ιωαννίνων και παραολυμπιονίκης του Παρισιού, Έλενα Παπασταματοπούλου.

Οι νέοι φοιτητές-τριες θα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δομές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και τις δράσεις πολιτισμού και εθελοντισμού που αναπτύσσουν οι φοιτητικές ομάδες και σύλλογοι.

Επίσης, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα στους πρώτους και πρώτες των τμημάτων. Ακόμα, θα γίνει η υποδοχή των εισερχομένων φοιτητών και φοιτητριών του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+.

Οι φοιτητές-τριες που προέρχονται από Πανεπιστήμια της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Λιθουανίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Τσεχίας και της Τουρκίας θα φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το τρέχον εξάμηνο.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις, όπως έχουν συμφωνηθεί με τον Δήμο Ιωαννιτών.

Αντίστοιχες τελετές υποδοχής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου για τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες των τμημάτων που εδρεύουν στην Άρτα στις 13.00 στο Αμφιθέατρο Α' στους Κωστακιούς και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 11.00 στο Ψαθάκι, για τα τμήματα της Πρέβεζας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back