Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανεπιστήμιο-Δήμος Ιωαννιτών: Εκδηλώσεις υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών/τριών

Εικόνα του άρθρου Πανεπιστήμιο-Δήμος Ιωαννιτών: Εκδηλώσεις υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών/τριών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2024, 19:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ο Δήμος Ιωαννιτών αποφάσισαν να υποδεχτούν από κοινού τους φοιτητές/τριες τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Το πρόγραμμα των συνεργειών τοποθετείται χρονικά το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Θα περιλαμβάνει κεντρικές εκδηλώσεις υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο και στην πόλη, ξεναγήσεις και περιηγήσεις σε μουσεία και αρχιτεκτονικά μνημεία, θεατρικά δρώμενα και άλλες πολύπλευρες δράσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την υποδοχή των φοιτητών-τριών έγινε σήμερα συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην οποία συμμετείχαν η πρύτανης Άννα Μπατιστάτου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, οι αντιπρυτάνεις Ιωάννης Λεονάρδος, Παναγιώτα Καντή και Ξενοφώντας Μπήτσικας, οι αντιδήμαρχοι (και πανεπιστημιακοί καθηγητές) Σοφία Μαρκούλα και Μηνάς Πασχόπουλος και ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ι. και πρώην πρύτανης Γιώργος Καψάλης.

Επίσης, ο Δήμος θα διοργανώσει εκδήλωση για τα 60 χρόνια του Πανεπιστημίου, με ομιλητή τον κ. Μπέγκα. Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι η συμβολή των Γιαννιωτών στην ίδρυση και την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back