ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: Σε λειτουργία η πισίνα στο Φυσιοθεραπευτήριο

Εικόνα του άρθρου Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: Σε λειτουργία η πισίνα στο Φυσιοθεραπευτήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2019, 16:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε επαναλειτουργία τίθεται η πισίνα στο Φυσιοθεραπευτήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από 28 Ιανουαρίου. Η πισίνα, διαστάσεων 7,5 επί 14 m, είναι η μοναδική εν λειτουργία τέτοιου μεγέθους πισίνα σε δημόσιο νοσοκομείο στη χώρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Για την επαναλειτουργία της πισίνας, χρειάστηκε να γίνουν αρκετές εργασίες, όπως η αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (κυκλοφορητές, φίλτρα ενεργού άνθρακα, σύστημα αυτόματης χλωρίωσης) και η τοποθέτηση τελευταίας τεχνολογίας οζονιστήρα που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας νερού. Το νερό διατηρείται σταθερά στους 33~34 βαθμούς Κελσίου.

Οι υπηρεσίες υδροκινησιοθεραπείας που στη φάση αυτή μπορούν να παρασχεθούν, αφορούν αυτοάνοσα ρευματολογικά νοσήματα, οστεοαρθρίτιδες, μετατραυματικά περιστατικά και μετεγχειρητικά περιστατικά από παθήσεις και κακώσεις της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών αρθρώσεων.

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση ευχαριστεί όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου που συνέβαλαν στην αναβαθμισμένη επαναλειτουργία της πισίνας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back