ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Κ23 και Εφήβων-Νεανίδων στη Λιμνοπούλα

Εικόνα του άρθρου Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Κ23 και Εφήβων-Νεανίδων στη Λιμνοπούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2024, 22:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών από 101 σωματεία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα η τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (Κ23) και Εφήβων-Νεανίδων.

Οι αγώνες διεξάγονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Στα Γιάννενα βρίσκονται σημαντικοί αθλητές, μεταξύ των οποίων οι Απόστολος Παπαστάμος και Στέργιος Μπίλας, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στα 400μ. μικτή ατομική και στα 50μ. πεταλούδα, αντίστοιχα, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Βελιγράδι, και τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, στα Γιάννενα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Στέφανος Αυγουλέας, ενώ από αύριο θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) Κυριάκος Γιαννόπουλος.

«Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση στα Γιάννενα. Ελπίζουμε να έχουμε μεγαλύτερη στήριξη και από τους τοπικούς φορείς, αλλά και να εξελιχθούν με τους ταχύτερους ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, ώστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε μεγάλους αγώνες στην περιοχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την οικονομία του τόπου, πέρα από το ότι οι αθλητές μας αποκτούν παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε' Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ Ηλίας Σπυριούνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back