ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2024, 14:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το 33ο πανελλήνιο συνέδριό της διοργανώνουν η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από 9 έως 11 Φεβρουαρίου, στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Το συνέδριο απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο, αλλά σε δεύτερο βαθμό και στον γενικό γιατρό, σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

«Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην αλματώδη εξέλιξη των γνώσεων στον τομέα της παιδιατρικής και των υπο-ειδικοτήτων της, η θεματολογία του συνεδρίου είναι ευρεία και καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα, διότι πιστεύουμε ότι για να διαγνωστεί ένα σπάνιο νόσημα το καθοριστικό σημείο είναι να το υποψιαστεί ο παιδίατρος και να παραπέμψει το παιδί για έλεγχο» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση,

Η τελετή έναρξης του 33oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του παιδιάτρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 20:00 με προσκεκλημένο ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών, δημιουργό του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, γλύπτη Θ. Παπαγιάννη. Τίτλος της ομιλίας του: «Μητρότητα στην Τέχνη του Θ. Παπαγιάννη». Η εναρκτήρια τελετή είναι ανοιχτή στο κοινό και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η παρακολούθηση όλων των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, στην ιστοσελίδα: https://paediatric-ioannina.gr/


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back