ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο κωπηλασίας: Πρώτος ο Βόλος στην Α’ φάση

Εικόνα του άρθρου Πανελλήνιο κωπηλασίας: Πρώτος ο Βόλος στην Α’ φάση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/05/2022, 20:02
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου έκανε την έκπληξη και αναδείχθηκε πολυνίκης στην πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στον Σχοινιά. Ο ΟΕΑΝΑΒ πήρε 8 χρυσά μετάλλια και 3 χάλκινα.

Ο περσινός πρωταθλητής ΝΟ Ιωαννίνων είναι το βασικό… θύμα της έκπληξης, καθώς έμεινε δεύτερος με 7 χρυσά 4 ασημένια και 5 χάλκινα ενώ τρίτος στον συνολικό πίνακα μεταλλίων της Α΄ Φάσης είναι ο ΕΝΟ Αιγυπτιωτών με 5 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο και τέταρτος έμεινε το επίσης φαβορί, ΝΟ Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά ο συγκεντρωτικός πίνακας των μεταλλίων είναι ΕΔΩ.

Συνολικά 7.5 ώρες διήρκεσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής, αφού υπήρξαν εκκρεμότητες από το πρόγραμμα του Σαββάτου που συμπιέστηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο ΝΟΙ έχασε στη μεγάλη κούρσα της οκτακώπου με πηδαλιούχο την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη θέση, καθώς ο Όμιλος Ερετών έκανε άλλη μια έκπληξη, κερδίζοντας τον αγώνα για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23 ετών, ο ΟΕΑΝΑΒ πήρε 3 χρυσά κι ένα χάλκινο και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς 2 χρυσά 3 ασημένια και 2 χάλκινα. Συνολικά στον πίνακα των μεταλλίων μπήκαν 17 σωματεία από τα 27 που πήραν συνολικά μέρος γεγονός που δείχνει τη δυναμική που αποκτούν πλέον τα περισσότερα σωματεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΠΝΟΙ πήρε τρία μετάλλια, ένα σε κάθε κατηγορία. Το χρυσό, το κατέκτησε με τον ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, στο σκιφ ανδρών.

Δείτε τον σχετικό πίνακα μεταλλίων ΕΔΩ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back