ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ούτε ένα χιονοδρομικό κέντρο από την Αθήνα μέχρι την Άρτα»

Εικόνα του άρθρου «Ούτε ένα χιονοδρομικό κέντρο από την Αθήνα μέχρι την Άρτα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2023, 23:00
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Άρτα έκλεισε τον κύκλο των προεκλογικών του κεντρικών ομιλιών ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Η ομιλία έγινε χτες στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Ο κ. Ριζόπουλος μίλησε για την ανάγκη ανάπτυξης και ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής του Πέτα, όπως και της παραποτάμιας περιοχής της Άρτας, αναβάθμισης του οδικού δικτύου, κατασκευής ενός μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ήπειρο που θα συνδεθεί με τη ρύθμιση χρεών των ΤΟΕΒ αλλά και δημιουργίας χιονοδρομικού κέντρου στα Τζουμέρκα.

 Όπως είπε, από την Αθήνα μέχρι την Άρτα δεν υπάρχει ούτε ένα χιονοδρομικό κέντρο, ενώ την ίδια στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα έχουν κατασκευαστεί τέσσερα-πέντε. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ριζόπουλος έκανε και εκτενή αναφορά στο αίτημα του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από λίγο καιρό για παράταση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως είπε, η πρωτοβουλία αυτή ήταν σε καθαρά ανθρώπινο πλαίσιο. «Κάποιοι όμως εξέλαβαν αυτή την κίνηση ως αδυναμία και πίστωση χρόνου. Τους απαντώ λοιπόν πως κάνουν λάθος, δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε αλλά αντίθετα βιαζόμαστε. Βιαζόμαστε να τελειώνουμε με το παλιό και να πάμε σε μια νέα εποχή. Δώστε μας τα κλειδιά της Περιφέρειας να αλλάξουμε την Ήπειρο» είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Ότι δεν υπάρχει χιόνι απ' την Αθήνα ως την Άρτα το έλαβε υπόψη του ο κ. Ριζόπουλος??
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back