Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι στην όξυνση, αλλά όχι και στην ασυλία»

Εικόνα του άρθρου «Όχι στην όξυνση, αλλά όχι και στην ασυλία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2019, 17:12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Γκόντας παρουσιάστηκε «ηπιότερος όλων» σε προεκλογικές του δηλώσεις. Αυτή τη φορά είπε και το αυτονόητο, ότι δηλαδή η επόμενη μέρα των εκλογών θα επιβάλλει τις συνεργασίες.

Ο κ. Γκόντας προανήγγειλε την εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής στο Grand Serai όπου θα παρουσιάσει πρόγραμμα και μέρος των υποψηφίων.

Ζήτησε συγγνώμη από όσους… δεν χωράνε στο ψηφοδέλτιο και πρόσθεσε ότι η παράταξή του θα φροντίσει μεταξύ άλλων για την «επαναφορά των συσσιτίων» και την κοινωνική πολιτική. Ήταν κοινώς ο Νίκος Γκόντας του… 2006 και του 2010, χρονιές στις οποίες παρέπεμψε για τα έργα επί δημοτικής αρχής του, αλλά και για την εκλογική πρωτοκαθεδρία της παράταξης.

Έκανε κριτική, ήπια για τα δεδομένα των εποχών στις οποίες αναφέρθηκε νωρίτερα, στη δημοτική αρχή: «Περιορίζονται σε μακέτες και ανώφελες εκδρομές και διακοπές» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σε αντίθεση με την παράταξη Ελισάφ που επίσης αναφέρεται σε μακέτες, ο κ. Γκόντας ήταν σχεδόν συγκαταβατικός για την «επαύριο», λέγοντας ότι «στα περισσότερα σημεία μπορεί να υπάρξει συμπόρευση» με άλλες παρατάξεις και έκανε έκκληση για «σύγκλιση στα προγράμματα, με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα της πόλης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back