Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ό,τι δεν χρειάζεστε, χαρίστε το

Εικόνα του άρθρου Ό,τι δεν χρειάζεστε, χαρίστε το
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2021, 16:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην κοινωνική δράση «Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» συμμετέχει αυτές τις ημέρες ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, από το 2011, παρέχει είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενα άτομα, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής καθώς και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.τ.λ. με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ο ΟΚΠΑΠΑ καλεί όσους πολίτες έχουν αντικείμενα (όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη όπως: παιδικά καρότσια, κούνιες) που δεν χρησιμοποιούν πλέον ή ηλεκτρικές συσκευές/μικροσυσκευές όπως: ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.α. σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι πλέον ωφέλιμο, να τα χαρίσουν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

«Η ανάγκη αυτή υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως τις κρίσιμες και δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, η ανάγκη των συμπολιτών μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με τη δική σας στήριξη, ανέξοδα, ευπαθείς ομάδες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το κοινωνικό παντοπωλείο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΑΒΙ (Αρχ. Μακαρίου 11). Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651361402, 2651054269 από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-14:30.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back