ΗΠΕΙΡΟΣ

Όλγα Γεροβασίλη: «Να μην εγκλωβιστούμε σε μια ‘αριστερή μελαγχολία’»

Εικόνα του άρθρου Όλγα Γεροβασίλη: «Να μην εγκλωβιστούμε σε μια ‘αριστερή μελαγχολία’»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/12/2023, 13:46
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα από τα σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας, αλλά και Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξή της στην Espresso (στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου) ξεκαθαρίζει ότι «πρέπει να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο».

Η κα Γεροβασίλη αναφέρει ότι δεν συμφωνεί με την επιλογή όσων αποχώρησαν, λέγοντας ότι εκ μέρους τους δεν υπάρχει «πειστική πολιτική εξήγηση». «Έζησα και στο παρελθόν διασπάσεις της Αριστεράς, αλλά τότε υπήρχαν ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες. Σήμερα δεν βρίσκω τέτοιες… Παράλληλα, όμως, είμαι βέβαιη ότι δεν μας παίρνει να εγκλωβιστούμε σε μια ‘αριστερή μελαγχολία’» τονίζει, για να προσθέσει ότι οι αποχωρήσεις συμβάλλουν στον κατακερματισμό του αριστερού προοδευτικού χώρου.

Αναφερόμενη στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Είναι λάθος να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα ή ακόμη χειρότερα να αμφισβητούμε τον νέο πρόεδρο από την επομένη κιόλας ημέρα της εκλογής του. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν και όλα τα στελέχη του κόμματος με εμπειρία και γνώση, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι σε όλα. Πιστεύω στη δύναμη της συλλογικής δουλειάς και στα θετικά αποτελέσματα που η σύνθεση και η συνεργασία μπορούν να φέρουν στην πολιτική».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back