ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Επιμελητήριο: Εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου

Εικόνα του άρθρου Οικονομικό Επιμελητήριο: Εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2023, 13:13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το παράρτημα Ιωαννίνων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κάνει εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου.

Ενόψει των εκλογών, η Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14,Αθήνα) καθώς και οι υπηρεσίες των Περιφερειακών Τμημάτων, θα παραμείνουν ανοικτές από 08:00 μέχρι 19:00, την εβδομάδα από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου που είναι η τελευταία ημέρα για την εκπλήρωση των ταμειακών υποχρεώσεων και την εγγραφή νέων μελών.

Στο μεταξύ, οι παρατάξεις τοποθετούνται ενόψει εκλογών.

Οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) με ανακοίνωσή τους καλούν όλα τα μέλη του οικονομικού επιμελητηρίου να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι και την Παρασκευή 24/11/2023 ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της 10/12/2023.

«Επιτέλους το τμήμα Ηπείρου πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί ως επιστημονικός φορέας και η ανυπαρξία του τμήματος στο κοινωνικό – οικονομικό γίγνεσθαι της Ηπείρου να σταματήσει» τονίζουν μεταξύ άλλων.

Η δε Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων τονίζει ότι «το Ο.Ε.Ε. πρέπει να προχωρήσει σε θεσμικές και οργανωτικές αλλαγές ως προς τη διοίκηση, την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας των οργάνων του, σύμφωνα με τις αρχές της συλλογικότητας και της διαφάνειας».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back