πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι τρεις τσιμεντένιες κολόνες μέσα στα Μάρμαρα

Εικόνα του άρθρου Οι τρεις τσιμεντένιες κολόνες μέσα στα Μάρμαρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/08/2024, 10:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή των Μαρμάρων. Ένα δίκτυο μήκους 720 μ, από τα οποία τα 560 μ. είναι υπόγεια και τα 160 μ. υπέργεια.

Το υπέργειο δίκτυο όμως έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χωροταξία του χωριού, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ τοποθέτησε τρεις μεγάλες τσιμεντένιες κολόνες στην πλατεία. Η μία από αυτές βρίσκεται στα όρια του δρόμου, με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι υπαρκτός. Για όλες αυτές παρεμβάσεις υπήρξαν οι σχετικές αδειοδοτήσεις από το 2023, όπως ειπώθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Σε αυτή τη συνεδρίαση, τα προβλήματα που προκαλούν οι εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, τα ανέλυσε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μαρμάρων Ανδρέας Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε δε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έφτιαξε το δίκτυο για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες φωτοβολταϊκών μονάδων.

Παρά τις σχετικές αδειοδοτήσεις που υπήρχαν, ο Δήμος Ιωαννιτών αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα, με τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα να έχει ζητήσει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες να κάνουν αυτοψία όπως και να υπάρξει συνάντηση με τη διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back