Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι «Τρεις Ιεράρχες» στο Πανεπιστήμιο

Εικόνα του άρθρου Οι «Τρεις Ιεράρχες» στο Πανεπιστήμιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2020, 13:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 19.00, στην αίθουσα τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην πανεπιστημιούπολη.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλου Αλμπάνη. Η καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πολυξένη Παγγέ-Λέκκα θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Εκπαίδευση από απόσταση ή απόσταση από την Εκπαίδευση;». Θα τιμηθούν και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Την  εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, στις 18.15 το πανεπιστημιακό λεωφορείο, με αφετηρία την Περιφέρεια Ηπείρου, θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, το λεωφορείο θα επιστρέψει από την Πανεπιστημιούπολη στην Περιφέρεια.

Την ίδια μέρα, στις 9.30 το πρωί, θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο των Ευεργετών και Διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καθώς και των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back