Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι τρεις εκδόσεις του Alfa Romeo Stelvio

Εικόνα του άρθρου Οι τρεις εκδόσεις του Alfa Romeo Stelvio
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2017, 18:30
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo είναι γεγονός και ξεχωρίζει χάρη στη συναρπαστική οδηγική εμπειρία, τις εξαιρετικές επιδόσεις και το σπορ στυλ. Για πρώτη φορά, στην ιστορία της μάρκας που μετρά έναν αιώνα και πλέον ύπαρξης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πραγματικού «Alfa spirit» συναντώνται σε ένα Sports Utility Vehicle. Το όνομά του είναι Alfa Romeo Stelvio και στόχος του η αλλαγή δεδομένων στην κατηγορία των μεσαίων SUV premium μοντέλων. 

Σήμερα, η Alfa Romeo παρουσιάζει στο κοινό τρεις νέες εκδόσεις: Stelvio, Stelvio Super και Stelvio Business, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας στο τέλος Μαρτίου.

Η γκάμα της Stelvio θα περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις (Stelvio, Super και Business – μέσω του πακέτου Business). Από τη στιγμή του λανσαρίσματος του μοντέλου, ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 13 χρώματα αμαξώματος και 13 ζάντες αλουμινίου (από 17 ιντσών έως 20 ιντσών). 

ΕΚΔΟΣΗ STELVIO

Η έκδοση Stelvio διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό όπως για παράδειγμα ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα Alfa Connect  6.5 ιντσών, επιλογέα Alfa Rotary, σύστημα ήχου 8-ηχείων, μαύρα υφασμάτινα καθίσματα (ρύθμιση θέσης εμπρός-πίσω, γωνία ανάκλησης, και ρύθμιση ύψους), καθώς και τα συστήματα Integrated Brake System (IBS), Lane Departure Warning (LDW), και Forward Collision Warning (FCW) με Autonomous Emergency Brake (AEB) και αναγνώριση πεζών. 

Η έκδοση αυτή ολοκληρώνεται με αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα αποσκευών και αισθητήρες ομίχλης και βροχής.


ΕΚΔΟΣΗ SUPER

Η έκδοση Super είναι ακόμα πιο πλούσια περιλαμβάνοντας ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς bi-xenon, δερμάτινα (υψηλής ποιότητας συνθετικό δέρμα) και υφασμάτινα καθίσματα σε τρία χρώματα (μαύρο, μαύρο/καφέ και μαύρο/κόκκινο), τρεις αποχρώσεις (μαύρο, μαύρο/καφέ και μαύρο/κόκκινο) για το ταμπλό και τις ταπετσαρίες των θυρών, και μαρσπιέ με μεταλλικά ένθετα. 

Η Stelvio Super είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας με το προαιρετικό Luxury Pack, που περιλαμβάνει συγκεκριμένα σαγρέ δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα (σε μαύρο, καφέ, κόκκινο ή μπεζ χρώμα) και ξύλινα ένθετα. 

Άλλο ένα προαιρετικό πακέτο για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι και το Sport Pack, που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του, θερμαινόμενο σπορ τιμόνι με ειδική λαβή και δερμάτινη επένδυση, δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα αγωνιστικού τύπου σε μαύρο, κόκκινο ή καφέ χρώμα, ένθετα αλουμινίου και ατσάλινα πεντάλ.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ BUSINESS

Τέλος, θα είναι διαθέσιμα τα Business Pack και Business Pack +. Το πρώτο περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του 2D σύστημα πλοήγησης 6,5 ιντσών και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ενώ το δεύτερο, προσθέτει επιπλέον, εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω κάμερα οπισθοπορείας.  

Με τα συγκεκριμένα πακέτα η Alfa Romeo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ελεύθερους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις με μικρό ή μεγάλο εταιρικό στόλο προσφέροντάς τους λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Στην Ελλάδα, η Alfa Romeo Stelvio θα προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, 5 χρόνια service και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Ο τιμοκατάλογος Φεβρουαρίου 2017 της Alfa Romeo: Alfa_Romeo_Suggested_Pricelist_Feb2017.xls

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back