ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Mods τα κατάφεραν πάλι

Εικόνα του άρθρου Οι Mods τα κατάφεραν πάλι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2016, 03:03
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Κάθε φορά που μια μπάντα επαναλαμβάνει μια εμφάνιση, στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικό χρόνο, φέρει το βάρος της προηγούμενης φοράς. Παρασκευή βράδυ οι Mods στο Factory of Sound κατάφεραν τρία πράγματα. Το ένα, να έχουν κάτιτις παραπάνω από κόσμο, από την προηγούμενη συναυλία τους στον ίδιο χώρο. Το άλλο, να γεμίσουν ένα σετ 2 ωρών, καθώς οι 2Headed dogs δεν μπόρεσαν την τελευταία στιγμή να παίξουν. Το τρίτο, είναι να κάνουν αυτό που φαίνεται ότι καταλήγουν ότι θέλουν να κάνουν: να είναι εκκωφαντικοί. Προσοχή, δεν είναι μεταφορικός ο χαρακτηρισμός. Ό,τι δεν ήταν καλά στερεωμένο στο Factory έτρεμε, ενώ και οι τοίχοι δεν τα απορρόφησαν όλα.

Ακόμα, οι Mods έχουν πλέον πιστό κοινό που κάνει ό,τι πρέπει να κάνει το πιστό κοινό. Να φτιάξει το κατάλληλο mospit όταν πρέπει, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της μπάντας όταν αυτό γίνει, να ζητήσει encore όταν τελειώσει η συναυλία. Κοινώς, οι 1000mods κατέκτησαν άλλο ένα milestone στην πορεία τους και αυτό να είναι να σηκώνουν μια συναυλία από μόνοι τους.

Όσο για το setlist ξεκίνησε από το πρόσφατο παρόν και πήγε στο απώτερο παρελθόν, με όλα τα αναμενόμενα από τους τρεις δίσκους, αλλά και μερικές εκπλήξεις από παλιά.

Εν τέλει, καταλήξαμε και πάλι κουφοί και αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής ροκ εν ρολ βραδιάς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back