Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» στις 4 Ιουλίου

Εικόνα του άρθρου Οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» στις 4 Ιουλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2019, 15:30
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη έρχονται στα Γιάννενα, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 21:30.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και σε μουσική Φοίβου Δεληβοριά. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

Στο σημείωμα της παράστασης αναφέρεται: «Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι ‘παιδιά του πολέμου’. Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά. Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει. Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας ‘σοβαρότητά’ μας».

Εισιτήριο 20 ευρώ, και 15 ευρώ το μειωμένο (φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ και παιδικό από 6 έως 12 ετών). Προπώληση εισιτηρίων: στο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης», στο κιόσκι της κεντρικής πλατείας και στο viva.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back