ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι ξενοδόχοι για τα πολλά «αστεράκια» της Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Οι ξενοδόχοι για τα πολλά «αστεράκια» της Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2024, 20:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει «την πρωτιά της Ηπείρου στην ικανοποίηση των επισκεπτών» με ανακοίνωσή της.

Αναφέρεται στο Net Promoter Score, όπως το αποτυπώνει η έκθεση του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ, η οποία έχει κυκλοφορήσει εδώ και σχεδόν ένα μήνα (διαβάστε σχετικά εδώ)

«Το Νet Ρromoter Score (Καθαρή Βαθμολογία Υποστηρικτών) είναι ένας δείκτης που στον κλάδο του μάρκετινγκ μετράει τον βαθμό εμπιστοσύνης των πελατών» αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα συνδυασμό βαθμολογιών που συγκεντρώνουν επιχειρήσεις και τοποθεσίες, αξιοθέατα κ.ο.κ. σε διάφορες μετρήσιμες και προσβάσιμες πλατφόρμες.

Οι ξενοδόχοι αναφέρουν ότι «τα στοιχεία αυτά έρχονται να επισφραγίσουν για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά πρωτίστως πρόκειται για μια συλλογική διάκριση. Αυτή η επιτυχία οφείλεται αφενός στον επαγγελματισμό υπαλλήλων και επιχειρηματιών, αφετέρου στην κουλτούρα φιλοξενίας που διακρίνει τους κατοίκους της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back