Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όγδοη στον κόσμο η τετράκωπος των εφήβων

Εικόνα του άρθρου Όγδοη στον κόσμο η τετράκωπος των εφήβων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/08/2017, 18:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η Τετράκωπος των εφήβων με συμμετοχώ του Δημήτρη Μπουκουβάλα και του Ανδριανού Οικονόμου του ΝΟΙ, μαζί με τους Βασίλη Κουκουτή του ΟΕΑ-ΝΑΒ και το Ηλία Κοκκινίδη του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, κατετάγη όγδοη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που γίνεται στο Τρακάι της Λιθουανίας. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες, ήταν αυτές των Μαργαρίτας Γεωργούδης και Χριστίνας Μπούρμπου που πήραν το ασημένιο στη δίκωπο, ενώ οι Χρήστος Στεργιάκας και Χαράλαμπος Ντινενής το χάλκινο.

Το αντίστοιχο πλήρωμα των νεανίδων τερμάτισε στην 3η θέση του μικρού τελικού και κατετάγη 9ο στη γενική. Οι Βιτζιλαίου Ιωάννα- Μήτση Αριάδνη-Βαρελοπούλου Ειρήνη-Δεμέλη Ευαγγελία αν και ήταν 4ες ως τα 1500 κατάφεραν να σκαρφαλώσουν μια θέση και να τερματίσουν στην 3η με 7:15.45.

Την 6η θέση στον μικρό τελικό και 12η στη γενική κατέλαβε το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Αρτεμις Ντούσκου και Μαρία Κυρίδου που τερμάτισαν σε 7:44.73

Τέλος εντυπωσιακή στον Γ΄ τελικό ήταν η δίκωπος των εφήβων. Οι Παντελής Σωτηρακόπουλος-Αντώνης Παπακωνσταντίνου ξεκίνησαν από την 4η θέση , στα μισά της κούρσας ήταν 2οι ενώ στο υπόλοιπο μέρος πέρασαν μπροστά για να τερματίσουν 1οι και 13οι στη γενική σημειώνοντας χρόνο 6:58.20.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back