δεη πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Τύπος Ιωαννίνων στηρίζει τις κινητοποιήσεις της 8ης Μαρτίου

Εικόνα του άρθρου Ο Τύπος Ιωαννίνων στηρίζει τις κινητοποιήσεις της 8ης Μαρτίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2023, 13:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Τύπος Ιωαννίνων typos-i.gr και οι εργαζόμενοι-ες του, στηρίζουν τις κινητοποιήσεις της 8ης Μαρτίου.

Δεν είναι μόνο η οργή, δεν είναι μόνο η αυτονόητη και απαρέγκλιτη ανάγκη έρευνας (και όχι συγκάλυψης), ούτε μόνο η προφανής και αυτονόητη ανάγκη για εκσυγχρονισμό των δικτύων κ.λπ.

Δεν είναι μόνο η θλίψη για τους ανθρώπους που χάθηκαν. Κανείς δεν μπορεί να θρηνήσει περισσότερο και πιο βαθιά από τους κοντινούς, τους φίλους, τους συγγενείς, τους γονείς. 

Είναι κάτι ακόμα: ότι τα δημόσια αγαθά δεν γίνεται να τιμολογούνται και να εκποιούνται με κίνδυνο για τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να συζητάμε για «θυσίες για καλύτερο μέλλον» και για «τελευταίες φορές» μετά από τόσες και τόσες «αστοχίες», που μόνο αστοχίες δεν ήταν. 

Το 2023, θα έπρεπε να αγωνιούμε για άλλα πράγματα. Όχι για το αν θα έχουμε αξιοπρεπή δουλειά αύριο, αν θα φτάνει οριακά  ο μισθός του μήνα και αν θα φτάνεις αρτιμελής και ζωντανός στον προορισμό σου.

Γι αυτό, στις 8 Μαρτίου 2023, ανεξαρτήτως αποφάσεων των δημοσιογραφικών μας ενώσεων, μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα, οι μόνες ειδήσεις στο site θα αφορούν τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Εννοείται πως αν οι Ενώσεις μας προκηρύξουν μεγαλύτερη ή διαφορετική κινητοποίηση, θα συμμετέχουμε σε αυτή.

Ευχαριστούμε.

(φωτογραφία δημιουργημένη με το images.ai)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back