Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ταχυδρόμος θα… ξαναχτυπήσει

Εικόνα του άρθρου Ο ταχυδρόμος θα… ξαναχτυπήσει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2021, 22:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πληρωμή των συντάξεων σε δημότες του Δήμου Πωγωνίου θα γίνει κανονικά. Αυτή είναι η διαβεβαίωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που, με ανακοίνωσή τους, κάνουν γνωστό ότι το έκτακτο κενό το οποίο παρουσιάστηκε στο κατάστημα Δελβινακίου, «έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως με μετάβαση στην περιοχή προσωπικού από το κεντρικό κατάστημα Ιωαννίνων προκειμένου να συνδράμει στη διανομή των συντάξεων και στην εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος».

Το έκτακτο κενό δημιουργήθηκε επειδή ο ένας και μοναδικός ταχυδρόμος του καταστήματος Δελβινακίου αρρώστησε.

Τα ΕΛΤΑ επιρρίπτουν δε εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες για την πρόκληση αναστάτωσης στους πολίτες, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους οποίους… προτρέπει να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της εταιρίας.

Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη ανακοίνωση, αυτή του δημάρχου Πωγωνίου Κώστα Καψάλη που κατηγορεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για «μέγιστη απαξίωση των αναγκών των δημοτών του παραμεθόριου Δήμου» και για συρρίκνωση των ταχυδρομικών γραφείων. «Το Ταχυδρομικό Γραφείο Δελβινακίου λειτουργεί με έναν ταχυδρόμο που εξυπηρετεί όλα τα χωριά του Δήμου και μία συμβασιούχο υπάλληλο που είναι σε ενδιαφέρουσα. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και το οποίο οφείλετε να επιλύσετε άμεσα. Σας υπενθυμίζουμε δε, ότι είναι το μοναδικό Ταχυδρομικό Γραφείο που έχει μείνει ανοιχτό, από τα 5 που λειτουργούσαν στο παρελθόν» τονίζεται στην ανακοίνωση, με την οποία ζητείται να βρεθεί μια μόνιμη λύση (σ.σ. η ανακοίνωση του δημάρχου προηγήθηκε της ανακοίνωσης των ΕΛΤΑ).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back