ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων έτρεξε παντού

Εικόνα του άρθρου Ο σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων έτρεξε παντού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/06/2017, 11:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων συμμετείχαν σε πολλούς αγώνες δρόμου και ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, δρομείς συμμετείχαν στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας 10χλμ που έγινε στις 27 Μαΐου. Την επόμενη μέρα έγινε ο 6ος ορεινός αγώνας Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών (10χλμ) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Σούλι. Στον αγώνα ο Ηλίας Νάτσιας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στους άνδρες και η Αριστέα Κόρδα κατέλαβε τη 2η θέση στις γυναίκες. Επίσης, ο Άγγελος Παππάς κατέλαβε τη 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία +55 ενώ ο Βασίλης Λιάπης την 3η θέση στην ίδια κατηγορία.  Την ίδια μέρα, 28 Μαΐου, έγιναν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος URSA TRAIL «Στα χνάρια της Αρκούδας», στο Μέτσοβο, 20 και 40 χλμ αντίστοιχα. Στις 2 Ιουνίου έγινε ο Αγώνας Corfu Run by spor-tech 11km με την Αφροδίτη Ζήκου να τερματίζει δεύτερη στη γενική κατάταξη γυναικών.

Στις 4 Ιουνίου έγινε ο 2ος Μικρός Μαραθώνιος-Διαδρομής 12.130χλμ. «Ράγιο-Σαγιάδα» με την Αγγελική Αγγέλη να καταλαμβάνει την 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.

Τέλος, στις 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Grammos Mountain Run 21χλμ, ένας αγώνας απαιτητικός και ιδιαίτερα δύσκολος με τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, Νικολέτα Τζαβάρα να τερματίζει πρώτη και την Ιωάννα Μπαράτσα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back