ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΣ WBC επιχαίρει και περιμένει

Εικόνα του άρθρου Ο ΠΑΣ WBC επιχαίρει και περιμένει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/11/2019, 15:40
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Με προσωπικές αναφορές στον «αγαπητό περιφερειάρχη», ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ο πρόεδρός του επιχαίρουν για το σχέδιο της μεταφοράς ενός εκ των δύο προκάτ κλειστών από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού», στα Γιάννενα.

«Με χαρά καλωσορίζουμε - και μεγάλη αγωνία μέχρι την τελική ολοκλήρωση - την απόφαση του περιφερειάρχη μας κου Καχριμάνη να προχωρήσει στην εγκατάσταση του κλειστού του Ελληνικού στην περιοχή μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειωτέον, πρόκειται για μια πρόταση για την οποία, σύμφωνα με τον κ. Καχριμάνη, έχει δεσμευτεί προφορικά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο ΠΑΣ WBC παίρνει και μια πιο πολιτική θέση, λέγοντας ότι «ακόμα δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους που κάποιοι αντιτίθενται σε αυτήν την εγκατάσταση και προφανώς έχει να κάνει με το ότι δε γνωρίζουν, γιατί δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμο στην περιοχή μας» και θεωρεί ότι με το συγκεκριμένο γήπεδο θα αυξηθεί η ενασχόληση με τον αθλητισμό, θα προκληθούν μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή, αλλά και συναυλίες «με μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν για την περιοχή ήταν απαγορευτικό λόγω εγκαταστάσεων και μόνο» κ.α.

Η ανακοίνωση κλείνει στο ίδιο πνεύμα, ως εξής: «Αγαπητέ περιφερειάρχη συνεχίστε όπως εσείς ξέρετε και τόσα χρόνια κάνετε σε αλλά θέματα με γενναίες αποφάσεις και σας στηρίζουμε πλήρως. Μόνο εμείς ξέρουμε τις λύσεις που θα δώσει αυτή η απόφασή σας και πολύ περισσότερο ομάδες που έχουν όραμα για υψηλότερα πράγματα. Η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ είναι στην Α1 και θα ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που έχει τους ίδιους στόχους και ένα τέτοιο γήπεδο θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο όραμα. Αφήστε τους υπόλοιπους που δε γνωρίζουν να θεωρητικολογούν στα καφενεία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back