ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ΟΚΠΑΠΑ σχεδιάζει

Εικόνα του άρθρου Ο ΟΚΠΑΠΑ σχεδιάζει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2020, 16:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ΟΚΠΑΠΑ σχεδιάζει νέες δράσεις και προς επίρρωση των σχεδιασμών, ο πρόεδρός του Δημήτρης Πάνου και ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, τους παρουσίασαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου. Μαζί τους ήταν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσίμαρης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Βασίλης Ζωγράφος

Στη συνεργασία που είχαν πριν τις δηλώσεις συζητήθηκαν τρεις άξονες δράσεις: Η χρηματοδότηση του ΟΚΠΑΠΑ και η ενίσχυση των παιδικών σταθμών με προσωπικό, η συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες και το εργοτάξιο του Δήμου, καθώς δεν διαθέτει τεχνικό και εργατοτεχνικό προσωπικό και ο γενικότερος μελλοντικός σχεδιασμός.

Αυτός περιλαμβάνει νέα τμήματα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ίδρυση δεύτερου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, λειτουργία ενός ακόμη κέντρου ημερήσιας φροντίδας για άτομα με Αλτσχάιμερ και η λειτουργία κέντρου διακοπής καπνίσματος.

«Η συμπαράσταση και η στήριξη από τον Δήμο είναι μεγάλη και σκοπός είναι να λύνονται όλα τα θέματα άμεσα και αποτελεσματικά» τόνισε ο κ. Πάνου.

Ο κ. Ελισάφ πρόσθεσε ότι «το διοικητικό συμβούλιο έχει την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής για να προχωρήσει σε σημαντικές πρωτοβουλίες με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και τον σχεδιασμό νέων δομών».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back