ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O NO Ιωαννίνων στο Πιεντιλούκο: πρωτιές, μετάλλια και καλές εμφανίσεις

Εικόνα του άρθρου O NO Ιωαννίνων στο Πιεντιλούκο: πρωτιές, μετάλλια και καλές εμφανίσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2024, 13:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν αθλητές και αθλήτριες του ΝΟ Ιωαννίνων στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο, στην Ιταλία.

Δύο πρώτες θέσεις και δύο χρυσά μετάλλια, ένα σε κάθε ημέρα της διοργάνωσης, κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης και Δημήτρης Κούτρας στη Δίκωπο των Εφήβων, ενώ μία δεύτερη θέση και ένα ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Δήμητρα Παπαϊωάννου και Νεφέλη Ντάρα στη Δίκωπο Νεανίδων.

Διακρίθηκαν επίσης ο Θανάσης Παλαιοπάνος με τον Γιάννη Καλανδαρίδη στο Διπλό Σκιφ Ανδρών καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο μεγάλο τελικό, ενώ ο Παλαιοπάνος και ο Ζήσης Μπουκουβάλας πήραν την έκτη θέση στο Διπλό Σκιφ. Την ίδια θέση κατέλαβε και η Ανέτα Κυρίδου στον μεγάλο τελικό του Σκιφ Γυναικών, ενώ στο ίδιο αγώνισμα πήρε και τη δεύτερη θέση στον Τελικό Β΄. Η ελληνική αποστολή έφτασε συνολικά τα 14 μετάλλια το διήμερο της διεθνούς ρεγκάτας, στην οποία έλαβαν μέρος 24 χώρες.

Στο μεταξύ, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά βρίσκονται από χθες οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί τέλη Απριλίου στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας και θα αποτελέσει ρεγκάτα ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία πληρώματα που θα πάρουν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στο κοινόβιο έχουν προσκληθεί 14 επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες. Ανάμεσά τους είναι και οι κωπηλάτες του ΝΟΙ Θανάσης Παλαιοπάνος και Ζήσης Μπουκουβάλας.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back