Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Ο μωβ κούκος» σε δύο παραστάσεις

Εικόνα του άρθρου «Ο μωβ κούκος» σε δύο παραστάσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/08/2020, 12:00
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πνευματικό Κέντρο και o «Βυσσινόκηπος» παρουσιάζουν την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στην πλατεία Χατζή, στους Αμπελόκηπους, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα Ιωαννίνων» και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στα παλιά σφαγεία, την παράσταση θεάτρου κούκλας «Ο μωβ κούκος».

Ώρα έναρξης: 20:30. Είσοδος ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους άνω των 3 ετών. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες και θα γίνεται καταγραφή των ενήλικων θεατών. Επισημαίνεται ότι απαγορεύονται οι όρθιοι θεατές.

Σύλληψη / σκηνοθεσία: Εβίτα Αγγέλη, επιμέλεια κειμένου: Γιάννα Νότη, μουσική σύνθεση: Ειρήνη Αγγέλη, Santiago Noriega, σκηνικά: Μάλα Αργυροπούλου, ειδικές κατασκευές & κουστούμια: Βυσσινόκηπος, φωτογραφίες: Βαγγέλης  Ζήκος, βίντεο: Άκης Φωτίου, παίζουν: Εβίτα Αγγέλη- Γιάννα Νότη, φώτα και ήχος: Θοδωρής Τσώλης.

Ο Τζίμης, ο μωβ κούκος, έχει χτίσει τη φωλιά του πάνω από το σπίτι του παππού. Ο παππούς είναι ξεχασιάρης, όμως πάντα θυμάται να διαβάσει την εφημερίδα του και να ταΐσει τον Τζίμη.

Στην παράσταση παίζουν 7 κούκλες ( άμεσου χειρισμού, muppet, σώματος, μαρότες και γαντόκουκλες) και διαρκεί 50 λεπτά. Κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back