ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπέος και το Μέτσοβο

Εικόνα του άρθρου Ο Μπέος και το Μέτσοβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2022, 20:54
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος, μεγαλοπαράγων του ποδοσφαίρου και της αυτοδιοίκησης, ουκ ολίγες φορές ελεγχόμενος, αλλά πάντα επανακάμπτων, αποφάσισε ότι έχει πρόβλημα με την ΕΡΑ Βόλου γιατί «είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γνωστός για τις άκομψες τοποθετήσεις του πρόεδρος ομάδας της σούπερ λίγκας, πήρε απάντηση από την ΠΟΕΣΥ:

«Δεν μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου. Πιστός στην εμμονή του να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, έφθασε σήμερα στο σημείο να υποδείξει για τους συναδέλφους μας – δημοσιογράφους της ΕΡΑ Βόλου την μετάθεση τους στο… Μέτσοβο. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την πρόταση του αυτή έσπευσε να υποστηρίξει ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα υπέρ της αντιπολίτευσης.

Αναμενόμενη ήταν η άποψη του δημάρχου. Όχι όμως αναμενόμενη για εμάς η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές. Θεωρεί ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει την ΕΡΑ Βόλου και την πολύχρονη προσφορά της στα τοπικά δρώμενα. Πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την δουλειά των συναδέλφων μας και το ψωμί των οικογενειών τους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back