ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο «λογιστής» ξαναχτύπησε στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ο «λογιστής» ξαναχτύπησε στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2021, 14:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα της Άρτας, ταυτοποίησε τη συμμετοχή ενός ατόμου, του «λογιστή», σε άλλες δύο υποθέσεις.

Προχτες 10/6 το πρωί, μια άγνωστη στις αρχές γυναίκα, την οποία θεωρούν συνεργό, προσέγγισε μια ηλικιωμένης τα Γιάννενα,  προσποιούμενη ότι είναι λογίστρια της ανιψιάς της.

Αφού την έπεισε ότι η ανιψιά της, της οφείλει 3.000 ευρώ λόγω λογιστικών υποχρεώσεων, της απέσπασε τελικά μετά από επίσκεψη στο σπίτι της, 2.150 ευρώ

Στη συνέχεια, η άγνωστη γυναίκα έβαλε την ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο στο οποίο ανέμενε ο κατηγορούμενος  με σκοπό δήθεν να τη μεταφέρουν στο σπίτι της αδελφής της και τελικά την αποβίβασαν σε άλλο σημείο της πόλης και τράπηκαν σε φυγή.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι λίγη ώρα πιο πριν, ο κατηγορούμενος και η άγνωστη συνεργός του είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν και άλλη ηλικιωμένη, στην οποία η άγνωστη γυναίκα παρουσιάστηκε ως λογίστρια των γιων της, που δήθεν τυγχάνουν δικαιούχοι επιστροφής από την εφορία χρηματικού ποσού 16.000 ευρώ και αφού την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό του, της ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, χωρίς όμως εκείνη να ενδώσει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back