ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος μάς πάει βόλτα με ποδήλατο

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος μάς πάει βόλτα με ποδήλατο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2018, 18:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Nαι, υπάρχει και παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και γιορτάζεται για πρώτη φορά φέτος στις 3 Ιουνίου. Ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στον εορτασμό της ημέρας αυτής, με τη διοργάνωση μιας ποδηλατοβόλτας τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 18:30, με αφετηρία το Δημαρχείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκδήλωσης, πέραν της άθλησης και της ψυχαγωγίας, είναι η ενθάρρυνση και η ευαισθητοποίηση της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου  βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Για την ποδηλατοβόλτα, απαιτείται κράνος και λοιπός εξοπλισμός ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών μπορούν να συμμετέχουν  με τη συνοδεία ενηλίκων.

Στην είσοδο του Δημαρχείου θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής περιορισμένου αριθμού ποδηλάτων για πολίτες που  θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν έχουν ποδήλατο.

Η διαδρομή αναλυτικά είναι η εξής:

Εκκίνηση: Δημαρχείο, Δωδώνης, Δομπόλη, Πλατεία Ομήρου, Σουλίου, Χρ. Πάτση, Πλατεία Πάργης, Σακελλαρίου, Σπύρου Λάμπρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Βορείου Ηπείρου, Λεωφόρος Παπανδρέου, Παρ. Ευαγγελίδη, Καραμανλή, Διον. Φιλόσοφο, ποδηλατόδρομος, Ακτή Μιαούλη, Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου, Πλαστήρα, Κατσάρη, Γερβασίου, Μητροπόλεως, Αβέρωφ, τερματισμός: Δημαρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back