ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2021, 17:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο συναντήθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Κυρίως, συζήτησαν θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης της πανδημίας και φυσικά, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο στρατηγός Φλώρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η τιμή που βρίσκομαι στην πόλη των Ιωαννίνων όπου εδρεύει η 8η Ταξιαρχία. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ κοντά με την κοινωνία και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε. Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθούμε τους συμπατριώτες μας. Βασικό πεδίο που μας απασχολεί αυτό το διάστημα είναι ο εμβολιασμός και η αντιμετώπιση του Covid-19. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα, με την βοήθεια όλων των παραγόντων της πολιτείας θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ΄ αυτό το βάσανο και να προχωρήσουμε μπροστά». Επίσης, τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις «εξασφαλίζουν την εδαφική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία και εγγυώνται την ασφάλεια της πατρίδας συμβάλλοντας στην ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή».

Επίσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε και με τoν περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος του έδωσε τις τελευταίες εκδόσεις της Περιφέρειας, που είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

 


 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back