Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο «απολογισμός» της εβδομάδας

Εικόνα του άρθρου Ο «απολογισμός» της εβδομάδας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2019, 23:07
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σειρά συναντήσεων είχε η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη, όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες όλων των τομέων.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα από το Ναυτικό Όμιλο όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και ενημερώθηκε για τους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας που θα γίνουν στα Γιάννενα, διαβεβαιώνοντας ότι «ως αυριανή δημοτική αρχή θα είναι δίπλα τους, σε κάθε πρωτοβουλία τους για ισχυροποίηση του ρόλου τους στην ανάδειξη του Δήμου και την προώθηση του αθλήματος».

Την Τρίτη σειρά πήραν οι υπηρεσίες της εκπαίδευσης, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Κώστα Καμπουράκη και τους διευθυντές  Πρωτοβάθμιας Γρηγόρη Τζίμα και Δευτεροβάθμιας Μιχάλη Ράπτη. Τους ανέλυσε την προτεραιότητα που έχει θέσει για «την πλήρη πολεοδομική νομιμοποίηση κάθε σχολικού κτιρίου, καθώς και την άμεση προώθηση του σχεδιασμού για κατασκευή νέων σχολικών κτιριακών μονάδων, σύμφωνα με τρέχουσες και μεσοβραχυπρόθεσμες ανάγκες».

Την Πέμπτη επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ιωαννίνων, συναντήθηκε με το διευθυντή  Πέτρο Τσόδουλο, και εξήρε το έργο που επιτελείται εκεί και μετά, επισκέφθηκε το υπεραστικό ΚΤΕΛ και τον πρόεδρο Γρηγόρη Γκίκα, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας σχεδόν παράλληλα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Καλογιάννη. Του ευχήθηκε «αύξηση του κύκλου εργασιών, αλλά και διαρκή έλεγχο των αναγκών των εξυπηρετούμενων πολιτών, ώστε να οργανώνονται ανάλογα τα δρομολόγια».

Την ίδια μέρα επισκέφθηκε το σωματείο ΑμεΑ και μίλησε με τη διοίκηση, τους κ. κ. Αστερινό Μάνθο και Δημήτρη Αργυρό και τους παρουσίασε τις «ιδέες και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης της, που συνδέονται με τα θέματα που συζητήθηκαν» και ευχήθηκε «τουλάχιστον για αυτά, να υπάρξει η μέγιστη συναίνεση όλων των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να αντιμετωπιστούν κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται στη νομοθεσία, αλλά και τις προτάσεις του σωματείου».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back