Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Ντίνα Μπακόλα: «Η αλλαγή μπορεί να γίνει»

Εικόνα του άρθρου Ντίνα Μπακόλα: «Η αλλαγή μπορεί να γίνει»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2023, 14:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πρώην δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων Ντίνα Μπακόλα είναι ένα από τα επτά πρόσωπα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το νομό Ιωαννίνων.

Στη δήλωση υποψηφιότητάς της, επισημαίνει: «Μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη για μένα, αλλά πιστεύω ότι στις μεγάλες  προκλήσεις των καιρών, η απάντησή μας δεν μπορεί παρά να είναι το μεγάλο ΝΑΙ. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από το κόμμα, που με την παρουσία του και το έργο του καθόρισε τη ζωή των Ελληνίδων, των Ελλήνων όπως και της χώρας μας, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης».

Η κα Μπακόλα, με μια διαδρομή δεκαετιών στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο επιδιώκει να δείξει ότι «η αλλαγή μπορεί να γίνει». Επισημαίνει ότι θέλει να αγωνιστεί για τη διεύρυνση της δημοκρατίας, τη λειτουργία των θεσμών και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας σε ένα κράτος δικαίου.

«Μπορούμε στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ρυθμιστή  εξουσίας προς όφελος της χώρας μας. Ξεκινάμε από σήμερα μια συνεργασία και μια συμφωνία εμπιστοσύνης πάνω στην  οποία θα  έχουμε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να συζητήσουμε αναλυτικά τι μπορούμε να πράξουμε» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back