ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΙ: Έξοδος σε διεθνή ύδατα με Ντούσκο και Γραμμενιάτη

Εικόνα του άρθρου ΝΟΙ: Έξοδος σε διεθνή ύδατα με Ντούσκο και Γραμμενιάτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2018, 19:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με τους δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (ΝΟΙ), τους Στέφανο Ντούσκο και Άρη Γραμμενιάτη στο δυναμικό της, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας πραγματοποιεί την πρώτη διεθνή έξοδο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η εννιαμελής ομάδα θα πάρει μέρος στη διεθνή Ρεγκάτα που διεξάγεται ως την ερχόμενη Κυριακή στο Τρακάϊ της Λιθουανίας και θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της και να αξιολογηθούν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της ΕΚΟΦΝΣ μετά από έναν χειμώνα σκληρής δουλειάς και εντατικών προπονήσεων στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά


ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

Ικανοποιητικές ήταν  οι εμφανίσεις των επίλεκτων «κουπιών» του ΝΟΙ στον 2ο αγώνα αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον Σχινιά, με στόχο την επιλογή αθλητών για τις Εθνικές της Ομάδες ενόψει διεθνών υποχρεώσεων.

Πιο αναλυτικά, οι Αλέξανδρος Μαμακής-Γιώργος Γραμμενιάτης κατέκτησαν μία δεύτερη και μία τρίτη θέση στη Δίκωπο των Εφήβων, ενώ οι Αριάδνη Μήτση-Αθανασία Μάκου πήραν δύο δεύτερες θέσεις στη Δίκωπο των Νεανίδων. 

Ο Ζήσης Μπουκουβάλας ήταν πρώτος στο Σκιφ Παίδων και κατετάγη τρίτος στον μικρό τελικό του Σκιφ Εφήβων. Ο Ανδριανός Οικονόμου ήταν πρώτος στον μικρό τελικό του Σκιφ Εφήβων, ενώ δεύτερος στον ίδιο αγώνα κατετάγη ο Γιώργος Κολιός. Καλές εμφανίσεις έκαναν επίσης οι Λεωνίδας Παλαιοπάνος-Γ. Κολιός και οι Ανδρ. Οικονόμου-Παύλος Φαϊτάς στη Δίκωπο Εφήβων.

Στις προκρίσεις του Σχινιά συμμετείχαν ακόμα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και τις δύο ημέρες των αγώνων, οι Θανάσης Παλαιοπάνος, Στέφανος Ντούσκος και Κώστας Βαρδάκας (Σκιφ νέων Ανδρών) και ο Άρης Γραμμενιάτης (ελαφρύ Σκιφ νέων Ανδρών). 

ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ

Τέλος, με δύο πρωτιές συνοδεύτηκε η συμμετοχή του ΝΟΙ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Λυκείων που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Πιο συγκεκριμένα, οι Αλέξανδρος Μαμακής-Γιώργος Γραμμενιάτης κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Δίκωπο Λυκείων, ενώ οι Αριάδνη Μήτση-Αθανασία Μάκου ήταν πρώτες στην αντίστοιχη Δίκωπο για κορίτσια Λυκείου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3