Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Νίκος Έξαρχος: «Ξανά έδρα στα Γιάννενα για το ΚΚΕ»

Εικόνα του άρθρου Νίκος Έξαρχος: «Ξανά έδρα στα Γιάννενα για το ΚΚΕ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2023, 17:22
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο εκλεγμένος βουλευτής του ΚΚΕ στα Γιάννενα Νίκος Έξαρχος, καλεί σε ενίσχυση του κόμματος και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι «η εκλογική άνοδος του ΚΚΕ είναι δείκτης του κύρους του μέσα στο λαό. Κύρος που οι κομμουνιστές κατέκτησαν μέσα από την αταλάντευτη πρωτοπόρα δράση τους για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων».

Σημειώνει ότι «το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για το λαό. Η κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, θα είναι εχθρική απέναντι στις ανάγκες του λαού. Πρόσθετα θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, αφού συμφωνούν στα μεγάλα, έχουν κοινό πρόγραμμα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων».

Οπότε, καλεί σε στήριξη του ΚΚΕ και ανάδειξη ξανά βουλευτή του κόμματος στα Γιάννενα. «Καλούμε και όσους σκέφτηκαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ και δεν το έκαναν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, να το κάνουν τώρα» τονίζει και καταλήγει:

«Γνωρίζουμε ότι αρκετοί που στήριξαν ή σκέφτονται να στηρίξουν ΚΚΕ, δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. Όμως εμείς δίνουμε το χέρι μας σε όποιον θέλει να σηκωθεί, αρνείται να συμβιβαστεί με έναν κόσμο χειρότερο για τα παιδιά του».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back